Rondreizen Zwitserland met de Bernina Express

 

Ontdek de mooiste spoorlijnen van Zwitserland. Reis met de beroemde Glacier Express en Bernina Express. Ook ontdekt u de beroemde Gotthard Route. Treinrondreis.nl reserveert voor u alle relevante treinen, inclusief panoramatreinen. De treinreis vanaf elk Nederlands of Belgisch station is inbegrepen.

Een korte treinvakantie Zwitserland, en toch genieten van de Bernina Express? Dan is de Bernina Belevenis de beste reis. Je reist naar de oudste stad van Zwitserland, en geniet vervolgens van de prachtige natuur in Graubünden.

Zwitserland in de winter, wat is er nu mooier? Reis door een prachtig besneeuwd landschap met onder andere de Bernina Express. Ook de Glacier Express ontbreekt niet. Optioneel is het om de volledige GoldenPass route af te leggen of een dagtrip met de Centovalli express naar Locarno te maken. 

Bij deze reis ga je naar het Comomeer, de Dolomiten en je maakt natuurlijk een onvergetelijke treinreis over de Bernina. Zo leer je deze rondreis zowel de indrukwekkende natuur van Zwitserland als Italië kennen.

Reis over de route van de Bernina Express, maar daarnaast over de beroemde route van de langzaamste sneltrein ter wereld. Verblijf daarnaast in Täsch (bij Zermatt) en Chur (de oudste stad van Zwitserland.  Je kunt ook kiezen voor verblijf in Bergün. De treinreis vanaf elk station in Nederland en België is inbegrepen.